OPGELET : Om onze website volledig te kunnen gebruiken, graag de uitvoering van JavaScript in uw Browser activeren.   richtlijn ⇒
DNI GCV

Nu als klant registreren
-> Let op, alleen voor klanten uit België!

Registreer u alleen voor reguliere verzending! .
Gebruik anders (sporadische verzending) de functie "Bestelling nu boeken"!
Beveiligingscode
Voer de beveiligingscode in het daarvoor bestemde veld in.

Beveiligingscode

Laad de beveiligingscode opnieuw

Het e-mailadres is verplicht om in te loggen!Kies de gewenste betaalmethode*:

Belangrijk:Na Uw betaling wordt u teruggeleid naar DNI. Deze stap is nodig om Uw opdracht af te sluiten!
Tip aan de gebruiker van “Kaspersky-internet security : Wees er voor de opdrachtsboeking absoluut zeker van dat Paypal (paypal.com) als toegelaten betalingsaanbieder aangegeven is of schakel als alternatief het beveiligd betalingsverkeer in Kaspersky tijdelijk uit. Meer info hierover vind u op het internet onder het zoekbegrip “Kaspersky aanpassen voor veilig betalingsverkeer”. Wij hebben helaas geen invloed op Kaspersky en kunnen ook niet nakijken waarom men uitgerekend bij Kaspersky nog bijkomend manueel de betalingsaanbieder moet aangeven. Bij het niet naleven word uw betaling toch uitgevoerd, maar de terugkerende link van Paypal wordt dan door Kaspersky geblokkeerd en ons systeem kan dan de opdrachtsboeking niet afsluiten.Belangrijk:Na Uw betaling wordt u teruggeleid naar DNI. Deze stap is nodig om Uw opdracht af te sluiten!
Tip aan de gebruiker van “Kaspersky-internet security : Wees er voor de opdrachtsboeking absoluut zeker van dat Paypal (paypal.com) als toegelaten betalingsaanbieder aangegeven is of schakel als alternatief het beveiligd betalingsverkeer in Kaspersky tijdelijk uit. Meer info hierover vind u op het internet onder het zoekbegrip “Kaspersky aanpassen voor veilig betalingsverkeer”. Wij hebben helaas geen invloed op Kaspersky en kunnen ook niet nakijken waarom men uitgerekend bij Kaspersky nog bijkomend manueel de betalingsaanbieder moet aangeven. Bij het niet naleven word uw betaling toch uitgevoerd, maar de terugkerende link van Paypal wordt dan door Kaspersky geblokkeerd en ons systeem kan dan de opdrachtsboeking niet afsluiten.
Verplichte velden worden weergegeven met *